Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Micaferma
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Carne de gasca
33 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Carnea de gasca este considerate o delicatesa la fel ca si ficatul acesteia. Savoarea unica in preparatele culinare o da alaturi de aceasta carne si grasimea topita de gasca.

Carnea de gasca are un continut mare de vitamine si minerale:

Vitamina D, importanta in cresterea si dezvoltarea sistemului osos,
Vitamina B12, responsabila cu starea de bine, cresterea tonusului si mentinearea echilibrului mental,
Fier, zinc, seleniu.

Ficatul conţine cantităţi mari de vitamina A şi vitamina B12, precum şi fier, zinc şi seleniu foarte uşor de absorbit.

Carnea in sine nu ingrasa dar daca o asociezi cu alimente nepotrivite, cum ar fi cartofii sau pastele atunci ea poate duce la ingrasare. Consumata impreuna cu legume ce contin fibre, ea nu ingrasa absolut deloc.

Gâscă şi raţa sunt mai bogate în fier decât puiul şi curcanul de aceea este important sa fie introduse in alimentatia fiecaruia.

Carnea de gasca contine 260 kcal/ 100 g.

In mai puţin de 100 de grame de carne de gâscă se regaseste porţia zilnică necesară de vitamina B12.

Este indicată şi recomandată în:

anemie,
întărirea organismului,
situaţii de convalescenţă,
sindromul premenstrual.

Este recomandat a se consuma fiarta, abur sau la cuptor, caldă sau rece şi fară piele insa pentru a da un gust unic preparatelor culinare, acestea se gatesc impreuna cu pielea. Nu se consuma carne semipreparata sau in sange.

Ca orice alta carne, nu se recomanda consumul in exces.
www.micaferma.wordpress.com
Din Gura in Gura
Alte Produse